bArCoLeTa


Welcome
 
ForumKërkoRegjistrohuidentifikimi

Shiko mesazhet pa përgjigje
 

[Barcoleta] - Control Center

 
TematMesazhet
Mesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri

Programe(Appz)

Në forumin tonë Programe(Appz) do të postoni apo të gjëni të gjitha programet apo softverët që janë falas apo me kod të hapur dhe që punojn ata programe aplikativ per antaret e forumit ton ...
00
Asnjë mesazh i ri

Sistemet Operative OS

Kjo është një njër forumet më të mira në pht-crew.com, do të gjeni të gjitha mësimet që keni nevojë për to, dhe të gjitha e-books që ju nevoitën. Shumica e tyre janë në gjuhen Shqipe dhe të përkthyera nga gjuhët tjera nga stafi i forumit. Në këtë forum mund të gjeni mësime apo tutoriale rreth: Rrjetit, Web Hosting, Sigurimit, Viruseve, Anti-Spam, Sistemeve Operative, Formatimi dhe Rregullimine Kompjuterit, Mirëmbajtja Kompjuterike, dhe shumë e shumë të tjera. Mësimet mund të jenë edhe VIDEO, që të mësoni ju sa më lehtë.
00
Asnjë mesazh i ri

Shfrytezuesit / Birucat

Shfrytezuesit / Birucat apo më mirë tju thojmë ****, gjithcfare ka të bëj me këtë tem do te gjëni në këtë forum, dhe mund të postoni ato. Këtu ka shum shfrytezuas të ndryshem, dhe më te fundit, gjithashtu ato që janë te postuame këtu punojn 100% vetem duhet gjetur menyra si ti perdorur ato. Gjithashtu edhe në këtë forum do te gjeni buricat apo bugs te web faqeve apo scripteve.
00
Asnjë mesazh i ri

Tutorials & Mesime

Këtu do të gjëni eBooks në Lidhje me Temat: * Cryptography * Database IP and Networking * Magazines * Misc Crap * Operating Systems * Piracy * Programming * Security * Software * Webdesign and Graphics * Web Servers Në këtë forum do të këtë shumë tema dhe postime interesante, qe do tju ndihmojnë juve në shum gjëra. Mësimet apo tutorialet më të vlefshme te këtij forumit janë te shkruara nga vet staffi i Albaforce.org apo nga vet antaret të cilet kontribojne për te gjithë Shqiptarët.
00

Hacking/Cracking/WareZ

 

[Barcoleta] - Chat Programe

 
.Asnjë mesazh i ri

MSN Menssenger

MSN Messenger, Hotmail, Netmeeting dhe msn groups mund të gjeni dhe të postoni këtu.
00
.Asnjë mesazh i ri

Yahoo Messenger

Gjithqka Rreth Yahoo-së, Programe, Mesengjerë etj...
00
.Asnjë mesazh i ri

AOL/AIM

Këtu do të gjeni dhe mund të postoni programe të ndryshme rreth AOL & AIM.
00
.Asnjë mesazh i ri

Skype

Këtu mund të gjeni programe dhe gjëra të tjera që lidhen me Skype.
00

Shkencat Natyrore

 
..Asnjë mesazh i ri
Matematikë
Matematika shpeshherë quhet mbretëreshë e shkencave. Ajo merret me studimin e raporteve sasiore dhe cilësore të objekteve konkrete dhe abstrakte, si dhe me studimin e formave hapësinore. Sipas Burbakistëve (Nicolas Bourbaki) ajo është shkencë që studjon relacionet dhe në thelbin e saj është kuptimi i numrit. Matematika është shkencë deduktive d.m.th përfundimet e saj janë të përgjithshme dhe të sakta.
77Wed Aug 03, 2011 6:48 pm
Anonymous barleans flax
..Asnjë mesazh i ri
Gjeografia
Gjeografia (nga greq. γη / γαια, gi / gea - tokë, dhe γραφειν, grafin - shkruaj, (për) shkrim) është shkenca që studion, përshkruan, sqaron dhe e riparaqet tokën në pamjet e saj fizike, si edhe hapësirën, mjedisin dhe vendin e jetesës , ndërveprimin dhe pasojat e organizmave, gjallesave të sipërfaqes së saj. Pra, ajo studion trojet, qofshin ato natyrore apo njerzore, dhe ecuritë (proëeset) qëi ndikojnë ato, si dhe pse ato ndryshojnë me kalimin e kohës, dhe si ato ndryshojnë në hapësir
00
..Asnjë mesazh i ri
Biologjia
Biologjia (nga greq. βίος, vios - jetë, dhe λόγος, logos - fjalë, mësim, dije) është degë e shkencës që merret me studimin e jetës. Ajo studion veëoritë fizike dhe sjelljen e organizmave, klasifikimin e tyre, prejardhjen dhe zhvillimin e llojeve (specieve) dhe ndërveprimin që kanë njëra me tjetrën në lidhje me mjedisin.
00
..Asnjë mesazh i ri
Fizike & Kimi
Fizika është shkenca e cila studion ligjet themelore të gjithësisë duke iu referuar lëndës dhe energjisë - si dhe bashkëveprimit midis tyre - prej të cilave gjithësia përbëhet. Fizikë është shkenca nëpërmjet së cilës njerëzit përpiqen të shpjegojnë dukuritë natyrore. Kimia është shkenca ose me saktë ajo e degë e shkencave natyrore që merret me studimin e ndërtimit dhe vetive të materiës dhe transformimeve të saj. është studimi i vetive dhe strukturës së atomeve (duke përfshirë dhe izotopet e tyre të qëndrueshëm apo radioaktive), të përbërjeve dhe molekulave, të përzierjeve dhe të tretësirave, si elemente bazë të natyrës dhe se si ato kombinohen për të formuar stadet e ndryshme të materies që na formojnë në dhe çdo gjë që na rrethon.
00
..Asnjë mesazh i ri
Gjuhe Angleze
Ketu mund te postoni gjithqka rreth gjuhes agleze gjithashtu mund te kerkoni ndihm nga staffi apo edhe nga antart e forumit rreth gjuhes shqipe
00
..Asnjë mesazh i ri
Shkencat tjera Natyrore
Gjithcka rreth shkencave tjera natyrore.
00
Multimedia
 
...Asnjë mesazh i ri
Dizajni Kompjuterik Graphics
Në forumin e Deizajnëve te Albazone mund të gjeni dhe mund te postoni shumë gjera interesante qe kan te bëjnë me dizajn, si template per vbulletin, phpbb, joomla, template per web faqe, Brush per PhotoShop e dhe shumë e shumë gjera tjera që kan të bjene me dizajn. Perpos mos te postoni programe për dizajn.
11Wed Jul 27, 2011 12:01 pm
Anonymous программы навигации
...Asnjë mesazh i ri
Mesime [ Tutorials ] per dizajn
Ketu do te keni mesime [ Tutorials ] rreth dizajnimit ne photoshop .
00
...Asnjë mesazh i ri
Filma / Movies
Në këtë forum mund të bëni debate të diskutoni per filmat dhe video klipet. Mund të bisedoni edhe për aktoret, të jepni apo të gjëni shum informacione mbi filmat, të na anticiponi ndonje film te ri dhe të na tregoni më shume për të. Gjithashtu mund edhe të shperndani filma në forumatet Video të ndryshem si DVD, DivX, avi, flv...
00
...Asnjë mesazh i ri
Muzika
Në forumin tonë Muzika mund të bisedoni të bëni debate rreth muzikes, të shprehni mendimet tuaja ndaj muzikes, cila muzike ju pelqen, te bisedoni per kangtaret këngët e tyre, te postoni dhe të gjeni shum tekste kengesh. Githashtu mund te bshkangjitni dhe të shperndani MP3 apo këngë në formate tjera të Audio.
00
Lajme
 
....Asnjë mesazh i ri
Lajme kombëtare
Ne kete forum mundeni te postoni si dhe te shikoni te gjitha lajmet e reja kombetare!
00
....Asnjë mesazh i ri
Lajme nderkombetare
Ne kete forum mundeni te postoni si dhe te shikoni te gjitha lajmet e reja nderkombetare!
00
Lojra - [Barcoleta]
 
.....Asnjë mesazh i ri
Te ndryshme
Ketu lojra te ndryshme
00
.....Asnjë mesazh i ri
Counter-Strike
Rrerh Counter-Strike
00
.....Asnjë mesazh i ri
Cheats For Game
Ketu Cheats per Lojra
00
Sisteme Operative
 
......Asnjë mesazh i ri
Microsoft Windows
Në këtë Forum marrin pjesë të gjithë shfrytëzuesit e Windows -it që kanë probleme me Windows apo me Produktet e ndryshme të Microsoftit.
00
......Asnjë mesazh i ri
Unix/Linux
Këtu mund të disktohet gjithëçka rreth Platformës së Linux/Unix Sistemeve Opertivë. Postime në lidhje me Problemet në Distrubucione të ndryshme dhe Linux/Unix Programeve dikutohen këtu.
00
......Asnjë mesazh i ri
OS X & Mac
Në këtë Forum mund të bisedojn përdoruesit e iMac-ut për problemet e tyre, ose ju lind ndo një ide nga iMaci që mendoni është me rendësi të diskutohet publikisht atëherë mund të inkuaroheni këtu.
00
Asnjë mesazh i ri

Hacking

Hacking, këtu flitet mbi bërthamen e Hackingut dhe Mundësit e Hackingut, gjithashtu diskutojm dhe për sulmet që ndodhin mbrenda kohes dhe Sukseset e ndryshme ndaj Server/Machinat e Palakmushme.
00
Asnjë mesazh i ri

Hacking

Hacking, këtu flitet mbi bërthamen e Hackingut dhe Mundësit e Hackingut, gjithashtu diskutojm dhe për sulmet që ndodhin mbrenda kohes dhe Sukseset e ndryshme ndaj Server/Machinat e Palakmushme.
00
[Barcoleta] - Control Center Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur