bArCoLeTa


Welcome
 
ForumKërkoRegjistrohuidentifikimi

Shiko mesazhet pa përgjigje
 Forum TematMesazhet
Mesazhi i fundit

[Barcoleta] - Qendra

 
Asnjë mesazh i ri

Kushtet e Përdorimit & Lajmërime

Këtu do ti gjeni të gjitha lajmërimet dhe sondazhet e stafit tonë, poashtu edhe rregullorja e forumit.
22Wed Aug 03, 2011 9:51 am
Anonymous Lafayette louisiana seniors dating. Black direct dating.
Asnjë mesazh i ri

Pyetje & Bisedime

Forumi Pyetje & Bisedime është forumi më i pasur i Phg-Team, këtu mund t'i bëni të gjitha pyetjet në lidhje me informatikën apo teknologjinë e sotme, dhe këtu do t'ju jepet ndihma që ju keni nevojë. Ju lutem të keni durim deri sa të merrni përgjigjie, dhe lexoni rregulloren. Poashtu ketu mund të bëni edhe biseda të lira.
00
Asnjë mesazh i ri

Private Sections

Private Section është sekcioni privat i staffit të Phg-Team ku këtu të gjithë Administratoret, Super Moderatoret, Moderatoret, dhe webmasterat, do të bëjnë bisedimet e tyre rreth permirsimit te forumit dhe rreth problemeve ne forum, si dhe zgjedhjet e tyre dhe , t'gjitha projektet e Barcoleta-s
00
Asnjë mesazh i ri

Shkenca & Teknologjia

Ketu do te jen te postuara te gjitha te rejat rreth Shkences & Teknologjis .
00

[Barcoleta] - Shërbimet

 
Asnjë mesazh i ri

[Barcoleta] [SMS FALAS]

Ketu Mun te Dergoni Sms falas Te munesuara nga Antaret ton dhe nga Staffi i Barcoleta-s
00
Asnjë mesazh i ri

SeLL-BuY | ShITJE-BLeRjE

You may post anything that you have for sale in here.. Mund te postoni cka te keni per shitje ketu..
00
Asnjë mesazh i ri

[Barcoleta] - [Shërbime]

Ne forumin Barcoleta - Free Oferta do te jen te gjitha ofertat te mundesuar antareve tone, te mundesuara nga staffi i Barcoleta apo edhe nga vet antaret tane. Ketu gjinden shum oferta si Web Hosting, Domain Nanem, hapesira te caktuara online, sms falas, thirrje falas... dhe shume e shume gjera tjera te reja dhe te pa para
1010Wed Aug 03, 2011 9:26 am
Anonymous Pet Vaccinations And Medications

Dsiktume Shoqërore

 
Asnjë mesazh i ri

Dashuria & SeXy

Jeni te mir pritur ne temat qe kan te bejn vetem me dashuri ku mund ti nxisni emocionet qe i keni perbrenda me tema te dashuris.Pra gjithqka rreth dashurisë ne forum ton flitet ketu ?
00
Asnjë mesazh i ri

Prezanto Veten ne Forum

Pasi të regjistrohëni mund të postoni dicka rreth vets tuaj këtu (emrin, mbiemrin, vendbanimin, profesionin etj...). Mund të hapni temë të re me këto të dhëna.
00
Asnjë mesazh i ri

Argëtime

Ne kete forum mund te argetoheni dhe zbaviteni me shum gjera te ndryshme. Humore, video qesharake, dhe shume e shume gjera tjera argetuase.
00
Asnjë mesazh i ri

Faqja Juaj Elektronike

Ketu mund te reklamoni faqen tuaj, por vetem nese i permbani rregullave. Ju lutem qe mos te reklamoni pa lexuar rregullat dhe pa perballuar ato.
00
Asnjë mesazh i ri

Historia Shqiptare

Diskutoni mbi historine tone duke servirur fakte historike qe mund ti sillni nga libra historie, shtypi apo nga vete ata qe e jetuan nje pjese te historise.
00
Asnjë mesazh i ri

Arti Shqiptar

Ne kete forum ftojme artistet shqiptar ne mergim te publikojne pjese nga jeta dhe vepra e tyre.
00
Asnjë mesazh i ri

Sporti

Gjithcka Rreth Sportit
00
Asnjë mesazh i ri

Horoskopi Ditor

Ketu mund ta lexoni Horoskopin ditor Se qfar ju thojn Shenjat Horoskopike
00
Asnjë mesazh i ri

V.I.P

Gjithcka rreth V.I.P
00

[Barcoleta] - Control Center

 
Asnjë mesazh i ri

Programe(Appz)

Në forumin tonë Programe(Appz) do të postoni apo të gjëni të gjitha programet apo softverët që janë falas apo me kod të hapur dhe që punojn ata programe aplikativ per antaret e forumit ton ...
00
Asnjë mesazh i ri

Sistemet Operative OS

Kjo është një njër forumet më të mira në pht-crew.com, do të gjeni të gjitha mësimet që keni nevojë për to, dhe të gjitha e-books që ju nevoitën. Shumica e tyre janë në gjuhen Shqipe dhe të përkthyera nga gjuhët tjera nga stafi i forumit. Në këtë forum mund të gjeni mësime apo tutoriale rreth: Rrjetit, Web Hosting, Sigurimit, Viruseve, Anti-Spam, Sistemeve Operative, Formatimi dhe Rregullimine Kompjuterit, Mirëmbajtja Kompjuterike, dhe shumë e shumë të tjera. Mësimet mund të jenë edhe VIDEO, që të mësoni ju sa më lehtë.
00
Asnjë mesazh i ri

Shfrytezuesit / Birucat

Shfrytezuesit / Birucat apo më mirë tju thojmë ****, gjithcfare ka të bëj me këtë tem do te gjëni në këtë forum, dhe mund të postoni ato. Këtu ka shum shfrytezuas të ndryshem, dhe më te fundit, gjithashtu ato që janë te postuame këtu punojn 100% vetem duhet gjetur menyra si ti perdorur ato. Gjithashtu edhe në këtë forum do te gjeni buricat apo bugs te web faqeve apo scripteve.
00
Asnjë mesazh i ri

Tutorials & Mesime

Këtu do të gjëni eBooks në Lidhje me Temat: * Cryptography * Database IP and Networking * Magazines * Misc Crap * Operating Systems * Piracy * Programming * Security * Software * Webdesign and Graphics * Web Servers Në këtë forum do të këtë shumë tema dhe postime interesante, qe do tju ndihmojnë juve në shum gjëra. Mësimet apo tutorialet më të vlefshme te këtij forumit janë te shkruara nga vet staffi i Albaforce.org apo nga vet antaret të cilet kontribojne për te gjithë Shqiptarët.
00

Hacking/Cracking/WareZ

 

[Barcoleta] - Chat Programe

 
..Asnjë mesazh i ri
MSN Menssenger
MSN Messenger, Hotmail, Netmeeting dhe msn groups mund të gjeni dhe të postoni këtu.
00
..Asnjë mesazh i ri
Yahoo Messenger
Gjithqka Rreth Yahoo-së, Programe, Mesengjerë etj...
00
..Asnjë mesazh i ri
AOL/AIM
Këtu do të gjeni dhe mund të postoni programe të ndryshme rreth AOL & AIM.
00
..Asnjë mesazh i ri
Skype
Këtu mund të gjeni programe dhe gjëra të tjera që lidhen me Skype.
00
Shkencat Natyrore
 
...Asnjë mesazh i ri
Matematikë
Matematika shpeshherë quhet mbretëreshë e shkencave. Ajo merret me studimin e raporteve sasiore dhe cilësore të objekteve konkrete dhe abstrakte, si dhe me studimin e formave hapësinore. Sipas Burbakistëve (Nicolas Bourbaki) ajo është shkencë që studjon relacionet dhe në thelbin e saj është kuptimi i numrit. Matematika është shkencë deduktive d.m.th përfundimet e saj janë të përgjithshme dhe të sakta.
77Wed Aug 03, 2011 6:48 pm
Anonymous barleans flax
...Asnjë mesazh i ri
Gjeografia
Gjeografia (nga greq. γη / γαια, gi / gea - tokë, dhe γραφειν, grafin - shkruaj, (për) shkrim) është shkenca që studion, përshkruan, sqaron dhe e riparaqet tokën në pamjet e saj fizike, si edhe hapësirën, mjedisin dhe vendin e jetesës , ndërveprimin dhe pasojat e organizmave, gjallesave të sipërfaqes së saj. Pra, ajo studion trojet, qofshin ato natyrore apo njerzore, dhe ecuritë (proëeset) qëi ndikojnë ato, si dhe pse ato ndryshojnë me kalimin e kohës, dhe si ato ndryshojnë në hapësir
00
...Asnjë mesazh i ri
Biologjia
Biologjia (nga greq. βίος, vios - jetë, dhe λόγος, logos - fjalë, mësim, dije) është degë e shkencës që merret me studimin e jetës. Ajo studion veëoritë fizike dhe sjelljen e organizmave, klasifikimin e tyre, prejardhjen dhe zhvillimin e llojeve (specieve) dhe ndërveprimin që kanë njëra me tjetrën në lidhje me mjedisin.
00
...Asnjë mesazh i ri
Fizike & Kimi
Fizika është shkenca e cila studion ligjet themelore të gjithësisë duke iu referuar lëndës dhe energjisë - si dhe bashkëveprimit midis tyre - prej të cilave gjithësia përbëhet. Fizikë është shkenca nëpërmjet së cilës njerëzit përpiqen të shpjegojnë dukuritë natyrore. Kimia është shkenca ose me saktë ajo e degë e shkencave natyrore që merret me studimin e ndërtimit dhe vetive të materiës dhe transformimeve të saj. është studimi i vetive dhe strukturës së atomeve (duke përfshirë dhe izotopet e tyre të qëndrueshëm apo radioaktive), të përbërjeve dhe molekulave, të përzierjeve dhe të tretësirave, si elemente bazë të natyrës dhe se si ato kombinohen për të formuar stadet e ndryshme të materies që na formojnë në dhe çdo gjë që na rrethon.
00
...Asnjë mesazh i ri
Gjuhe Angleze
Ketu mund te postoni gjithqka rreth gjuhes agleze gjithashtu mund te kerkoni ndihm nga staffi apo edhe nga antart e forumit rreth gjuhes shqipe
00
...Asnjë mesazh i ri
Shkencat tjera Natyrore
Gjithcka rreth shkencave tjera natyrore.
00
Multimedia
 
....Asnjë mesazh i ri
Dizajni Kompjuterik Graphics
Në forumin e Deizajnëve te Albazone mund të gjeni dhe mund te postoni shumë gjera interesante qe kan te bëjnë me dizajn, si template per vbulletin, phpbb, joomla, template per web faqe, Brush per PhotoShop e dhe shumë e shumë gjera tjera që kan të bjene me dizajn. Perpos mos te postoni programe për dizajn.
11Wed Jul 27, 2011 12:01 pm
Anonymous программы навигации
....Asnjë mesazh i ri
Mesime [ Tutorials ] per dizajn
Ketu do te keni mesime [ Tutorials ] rreth dizajnimit ne photoshop .
00
....Asnjë mesazh i ri
Filma / Movies
Në këtë forum mund të bëni debate të diskutoni per filmat dhe video klipet. Mund të bisedoni edhe për aktoret, të jepni apo të gjëni shum informacione mbi filmat, të na anticiponi ndonje film te ri dhe të na tregoni më shume për të. Gjithashtu mund edhe të shperndani filma në forumatet Video të ndryshem si DVD, DivX, avi, flv...
00
....Asnjë mesazh i ri
Muzika
Në forumin tonë Muzika mund të bisedoni të bëni debate rreth muzikes, të shprehni mendimet tuaja ndaj muzikes, cila muzike ju pelqen, te bisedoni per kangtaret këngët e tyre, te postoni dhe të gjeni shum tekste kengesh. Githashtu mund te bshkangjitni dhe të shperndani MP3 apo këngë në formate tjera të Audio.
00
Lajme
 
.....Asnjë mesazh i ri
Lajme kombëtare
Ne kete forum mundeni te postoni si dhe te shikoni te gjitha lajmet e reja kombetare!
00
.....Asnjë mesazh i ri
Lajme nderkombetare
Ne kete forum mundeni te postoni si dhe te shikoni te gjitha lajmet e reja nderkombetare!
00
Lojra - [Barcoleta]
 
......Asnjë mesazh i ri
Te ndryshme
Ketu lojra te ndryshme
00
......Asnjë mesazh i ri
Counter-Strike
Rrerh Counter-Strike
00
......Asnjë mesazh i ri
Cheats For Game
Ketu Cheats per Lojra
00
Sisteme Operative
 
.......Asnjë mesazh i ri
Microsoft Windows
Në këtë Forum marrin pjesë të gjithë shfrytëzuesit e Windows -it që kanë probleme me Windows apo me Produktet e ndryshme të Microsoftit.
00
.......Asnjë mesazh i ri
Unix/Linux
Këtu mund të disktohet gjithëçka rreth Platformës së Linux/Unix Sistemeve Opertivë. Postime në lidhje me Problemet në Distrubucione të ndryshme dhe Linux/Unix Programeve dikutohen këtu.
00
.......Asnjë mesazh i ri
OS X & Mac
Në këtë Forum mund të bisedojn përdoruesit e iMac-ut për problemet e tyre, ose ju lind ndo një ide nga iMaci që mendoni është me rendësi të diskutohet publikisht atëherë mund të inkuaroheni këtu.
00
.Asnjë mesazh i ri

Hacking

Hacking, këtu flitet mbi bërthamen e Hackingut dhe Mundësit e Hackingut, gjithashtu diskutojm dhe për sulmet që ndodhin mbrenda kohes dhe Sukseset e ndryshme ndaj Server/Machinat e Palakmushme.
00
.Asnjë mesazh i ri

Hacking

Hacking, këtu flitet mbi bërthamen e Hackingut dhe Mundësit e Hackingut, gjithashtu diskutojm dhe për sulmet që ndodhin mbrenda kohes dhe Sukseset e ndryshme ndaj Server/Machinat e Palakmushme.
00
bArCoLeTa Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
Kush është në linjë
Kush është në linjëAnëtarët e këtij forumi kanë postuar 20 artikuj
Forumi ka 5 anëtarë të regjistruar
Anëtari më i ri daralagri
1 Përdorues në Linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 29 më Sat Dec 14, 2013 12:14 am

Anëtarët të regjistruar Asnjë
No users have a birthday today
No users are having a birthday in the upcoming 7 days
Legjenda : [ Moderators ]

Mesazhe të rejaMesazhe të rejaAsnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri  Forumi është KyçurForumi është Kyçur